Barbier Den Dries trimt Do Expeels zijn rosse baard.

De zoektocht naar Barbarossa

U kent er vast en zeker een. De man die met volle moed zijn baard liet groeien en plots merkte : mijn baard is ros. Terwijl de man in kwestie helemaal niet ros is. Freak of nature, een andere geheime vader of gewoon genetica?

0
Lees verder
Tricolore Barbier Den Dries

De tricolore van de barbier

Het heeft tegenwoordig een emoji in Whatsapp, dus we kunnen wel stellen dat de barber’s pole tot de algemene kennis is gaan behoren. Toch denk ik niet dat iedereen weet waar dit aloude symbool voor staat, laat staan waar de kleuren vandaan komen. Een leuk verhaal en goede quizvraag pertang!

1
Lees verder
Barbier Den Dries schenkt Seefbier.

Seefbier, een pintje bij het wachten

Barbier Den Dries schenkt Seefbier. Zelf ben ik een grote bierliefhebber, en kan ik ze smaken in alle kleuren en geuren. Toch wilde ik in mijn zaak niet eender welk bier schenken.

0
Lees verder
Opening nieuwe zaak Deurne Barbier Den Dries

Barbier Den Dries II

Een tweede barbierszaak zoals in Ranst maar dan groter, uitgesprokener, en net met dat tikje meer. En zoals dat gaat in het leven, botsten we er eerder bij toeval op. Tussen het stof door blik ik graag even mee terug.

2
Lees verder
Barbier Den Dries in Google

Google is your friend

Zoals op elk eindejaarsperiode, worden er allerhande lijstjes gemaakt. Een hiervan was die van meest gegoogelde termen in 2016. Barbier was hier één van.

0
Lees verder
Scheerset: houder + safety razor + scheerkwast (fijn dassenhaar).

Safety razor: doeltreffendheid & simpliciteit

De safety razor tijdens WO I Het was meneer King Camp Gillette die in het begin van de de twintigste eeuw een nieuw soort scheermesje op de markt bracht om te voldoen aan de vraag van de soldaten tijdens W.O.I. Voorheen was scheren een heel gedoe met open messen en spanriemen, en tamelijk prijzig. Nu […]

0
Lees verder
jollysox barbier den dries

Een mooi paar sokken maakt je outfit af

Vrouwen hebben een voorliefde voor schoenen. Eindeloos kunnen ze variëren, combineren en consumeren. Bij een man is dit eerder beperkt. Toch heb ik door de jaren heen als alternatief een voorliefde ontwikkeld voor sokken. Sokken! Je gebruikt ze dagelijks, waarom zouden ze niet als mooi accessoire kunnen dienen? Een mooi paar sokken maakt je outfit af. […]

0
Lees verder
barbier den dries baardverzorging

De ideale baardverzorging

Als barbier kan ik niet anders dan mijn eigen baard goed verzorgen. Ooit al een tandarts gezien met rotte tanden? Nee, dat wekt weinig vertrouwen. Door de jaren heen heb ik me een weg gebaand door ettelijke producten en procedures om deze te destilleren tot het ultieme ritueel: De ideale baardverzorging. Tweedagelijks was ik mijn baard […]

0
Lees verder

Maak een afspraak

Wij werken slechts op bepaalde dagen op afspraak.
Via ons online systeem kan je makkelijk je voorkeursdag, uur en barbier kiezen, en dit steeds twee maanden op voorhand.

Meer informatie over "":


Uw gegevens